1/15

POP-UP PERFECTION

Velvet Living Barcelona t’ofereix les solucions més elegants i actuals per al lloguer de mobles i bars portàtils. Siga quin siga el motiu de la teua cel.lebració o el tamany del teu esdeveniment, nosaltres posem al teu alcanç les millors alternatives.

A Velvet Living Barcelona et podem proporcionar el bar i els mobles que millor s’adapten a l’estil del teu esdeveniment i a les teues necessitats.

Disposem d’una amplia i exclusiva gama de mobles modulars per a llogar i peces especialment fetes per a tu. A més tenim a la teua disposició servicis d’assessorament estilístic i de planificació d’esdeveniments. Estem aquí per a ajudar-te a crear l'esdeveniment perfecte.

NEWS

VELVET LIVING

 

 

BARCELONA

DÓNA-LI UNA ULLADA AL NOSTRE NOU CATÀLEG

P/E 2019

cover bcn.jpg

SOBRE VELVET GROUP

Velvet Group es una de les companyies d'esdeveniments líders a Europa, havent produït esdeveniments extraordinaris, fets a mida per a clients privats i corporatius per més de 15 anys. Rigorosos en la nostra planificació, flexibles en el nostre enfocament i amb una gran quantitat d'opcions que s'ofereixen per adaptar-se a tots els estils, gustos i pressupostos, sempre anem un pas més enllà per superar les expectatives.